Η εταιρεία

Εστιάζουμε στον μοντέρνο σχεδιασμό

Το Design αφορά την εμπειρία, όχι μόνο την οπτική

Η Dimou Design, εταιρεία κατασκευής προσόψεων επίπλων και συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης, ξεκίνησε την παρουσίαση της στο χώρο το 1992. Εδρεύει σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 3.000m2 στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

 

Η τεχνογνωσία του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας σε συνδυασμό με την πληρότητα σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την καθιστούν μια άκρως ανταγωνιστική και βιώσιμη επιχείρηση με διαρκή ανάπτυξη.

Καινοτόμες ιδέες μοντέρνο DESIGN

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η παραγωγή προσόψεων επίπλων με βάση το αλουμίνιο και το γυαλί, η κατασκευή συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης και οι ψηφιακές εκτυπώσεις υαλοπινάκων.

 

Η εταιρεία στα προϊόντα της χρησιμοποιεί πάντα προφίλ αλουμινίου άριστης ποιότητας, με τέλειο φινίρισμα, άψογη ανοδίωση με πιστοποίηση Qualanod. Συνδυάζοντάς τα αρμονικά με διαφορετικά υλικά – γυαλιά, τεχνοδέρματα, μελαμίνες, ψηφιακές εκτυπώσεις δημιουργεί πρωτοποριακές και καλαίσθητες λύσεις υψηλού design με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε διάσταση για όλους τους χώρους.

 

Η κατεργασία των πρώτων υλών (αλουμίνια γυαλιά κ.α.) γίνεται από ψηφιακά καθοδηγούμενες εργαλειομηχανές ( CNC ) τελευταίας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας.

Σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, πετυχαίνει μικρούς χρόνους παραγωγής και παράδοσης των προϊόντων στους πελάτες. Για την αποθήκευση πρώτων υλών και έτοιμου εμπορεύματος η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικό χώρο στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των μεταφορών έχει την δυνατότητα να αποστείλει τα εμπορεύματα με συνέπεια ταχύτητα και ασφάλεια στον τελικό προορισμό τους.

 

Aποτελεί βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων εμπορικών καταστημάτων υλικών επιπλοποιίας και υαλοπινάκων της χώρας. Η συνεχής παρουσία της εταιρείας σε κλαδικές εκθέσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, διευρύνουν συνεχώς τους ορίζοντες της.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και μάθετε πώς μπορούμε να φτιάξουμε το σπίτι των ονείρων σας

Εγγραφείτε στο newsletter
για να μαθαίνετε πρώτοι για νέα έργα και νέα της DimouDesign.

ΒΙ. ΠΑ. Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη 57013

+30 2310-667-266

info@dimou.com.gr

 

Stay in touch, follow us on

 

 

Η Dimou Design, εταιρεία κατασκευής προσόψεων επίπλων ξεκίνησε την παρουσίαση της στο
χώρο το 1992. Εδρεύει στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα


T. +30 2310-667-266E. info@dimou.com.gr